• HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD
    Eric Herrmann
    De zeer prettige samenwerking, de levering is zeer geschikt, is de kwaliteit van de goederen ook zeer goed, is het bedrijf zeer achtenswaardig, en ik verheug me op toekomstige samenwerking
  • HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD
    Henri Wilson
    Ik ben zeer dankbaar aan Tallin voor het geven van me een zeer prettige het kopen ervaring. Hun dienst en goederen zijn zeer bevredigend aan me. Dit is de meest bevredigende leverancier die ik heb ontmoet, en ik ben gelukkig samen te werken.
Contactpersoon : Jane
Telefoonnummer : 17798132594 /15703188882

Vijf Verdraaide de Behoudende Muurhoningraat Rots Gevulde Gabions van de Rotsmand

Plaats van herkomst Gemaakt in China
Merknaam TALIN
Modelnummer 80*100mm, 100*120
Min. bestelaantal 500pcs
Prijs FOB USD 10-11/PCS
Verpakking Details 20000 vierkante meters per 40 voet container

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Hot-dip gegalvaniseerde staaldraad (of homogene met een laag bedekte harsfilm) Proces Speciale mechanisch geweven in vijf verdraaide, honingraat gestalte gegeven netwerk van ecologisch n
Opening 80*100mm, 100*120mm Toepassing Ecologische bescherming
Hoog licht

De vijf Verdraaide Behoudende Muur van de Rotsmand

,

de Mand Behoudende Muur van de honingraatrots

,

rots gevulde gabions

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Vijf draainetwerk

Het vijf draainetwerk verwijst naar de hot-dip gegalvaniseerde staaldraad (of homogene met een laag bedekte harsfilm), door speciale die machines in vijf worden geweven verdraai, honingraatnetwerk van ecologisch netwerk. Het wordt hoofdzakelijk voor de bescherming van de steile helling van de rivierbank, de preventie en de controle van puinstroom, het beheer van berggrondverschuiving, de bescherming van weg en spoorweghulpgraad, en tegelijkertijd gebruikt om vegetatie het groen maken en ecologische milieubescherming te bereiken.

1, ecologische en milieubescherming: eerst en vooral, gebruikt de algemene structuur van het vijf vastgelopen net geen verontreinigende materialen. De belangrijkste structurele materiële steen wordt gevonden in aard. Het extra restrictieve materiële draadnetwerk heeft ook geen verontreiniging aan aard toe te schrijven aan de aanwezigheid van meer vullingsporiën in de structuur. Op deze wijze, kunnen de vrije wateruitwisseling tussen de rivier en de grond achter de structuur worden gerealiseerd, en de zelf-reinigingscapaciteit van het waterlichaam kan worden verbeterd om de waterkwaliteit te verbeteren. Ten tweede, verstrekt het leefruimte voor allerlei waterdieren en installaties om het evenwicht van het ecosysteem te handhaven. Wij zullen de ecologische projecten van de watermilieubescherming bouwen. Drie vergen cement en andere verontreiniging van waterkwaliteit en geen milieu van kunstmatige materialen. Het zal veel schade aan het milieu niet berokkenen. En de aard is geschikt om dergelijke techniekschade te herstellen.

2, schoonheid: het vijf draainet hetzij het interne steen vullen of de recente groene vegetatie. Kan goed met het omringende natuurlijke milieu worden geïntegreerd: de kunstmatige methodes zoals het planten kunnen de verschijning van kunstmatig ontwerp visueel effect maken. Verfraai het milieu.

3, flexibel structuurontwerp: het vijf draainet het unieke flexibele structuurontwerp en de hoge verlenging van laag koolstofstaaldraad vijf draainet maken heeft sterke flexibiliteit en misvormingscapaciteit. In het bijzonder, kan het aan ongelijke regeling van stichting aanpassen.

4, duurzaamheid: het vijf vastgelopen net keurt zwaar plateren goed de gaulfan manier van het staaldraad van de corrosiepreventie sterke duurzaamheid heeft. Wordt het vijf-draai net mechanisch geweven door staaldraad met uitstekende corrosieweerstand. Geassembleerd. Uitstekend deklaagproces en het weven techn