HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD

  • China HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business Fabrikant, Exporteur
Merken TALIN
Aantal werknemers 50~80
Jaarlijkse omzet 8,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar 2000
Export pct 70% - 80%

Inleiding

 

HEBEI TALIN die Co., Ltd uitwisselen werd opgericht in 2000, en werd gevestigd in de beroemde gemeente van draad netwerk-Anping, die etc. een professionele fabrikant van gabion, renomatras, gabionzakken, gabion behoudende muur, terranetwerk is.

 

Wij namen op watermilieubescherming in dienst en de bouw van de de projectietechniek van de dijkhelling, accumuleerde de rijke praktische ervaring. De fabriek heeft de douane gediend en een goede reputatie van nieuwe en oude douane in het principe van „Uitstekende Kwaliteit, Geschikte Levering, Redelijke Prijs, de Hartelijke Dienst“ en het productieprincipe van „Overleving door Kwaliteit, Ontwikkeling door Krediet“ gewonnen. Met wetenschappelijk binnenlands beheer, kwaliteitsborging en volledig systeem, concentreert de fabriek zich op krediet en op door douane allebei in binnen- en buitenland diep vertrouwd. En de producten worden uitgevoerd naar Europa, Midden-Oosten, de Verenigde Staten, Japan, Afrika en andere landen en regio's.

 

Wij zullen de hoogste kwaliteitsproducten en de uitstekende dienst aan alle douane allebei in binnen- en buitenland verlenen. Wij heten oprecht vrienden welkom om zaken te bezoeken en te bespreken. Ook zijn wij bereid samen met elke klant werken om een betere toekomst tot stand te brengen.

 

 

 

Geschiedenis

 

HEBEI TALIN die Co., Ltd uitwisselen werd gevestigd in 2000, dat in AnPing-Provincie, HeBei de plaats bepaalde van. TALIN-het bedrijf behandelt een gebied van 143200m2, met ongeveer 200 werknemers en meer dan 40 technische personeelsleden.

 

Productkwaliteit: Ons bedrijf vestigde een samenwerking op lange termijn met Akoestische Instellingen in Zuidoost-Azië. Naast TALIN-reeksen - omhoog een speciaal kwaliteitscontroleteam om ervoor te zorgen dat alle producten well-qualified zijn.

 

Productiemateriaal:

Ons bedrijf heeft meer dan 10 productielijnen, met inbegrip van het weven, snijden, die andere geautomatiseerde productielijnen inpakken. In 2015, besteedde TALIN 20 miljoen reusachtige hoeveelheden geld om groot nieuw materiaal voor het de draadnetwerk van productgabion te introduceren.

 

Productmarkt: Onze producten verkopen goed allebei in binnen- en buitenland met opmerkelijke kwaliteit en gunstige prijs. zoals Rusland, Singapore, Doubai, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Japan etc…. En goed schatten door overzee cliënten heeft gewonnen, die van een hoge reputatie in de industrie genieten.

 

Oprecht onthaal om TALIN te bezoeken!

Dienst

Honderd percent van kwaliteitsborging:

Elke productieverbinding zal via beeldinformatie naar de klant worden verzonden, de verzekerde klantenrest laten.


De kortste productiecyclus:

wanneer de klantenorde:
producted in een keer, in de kortste mogelijke tijd om de productie te voltooien.


De meest preferentiële prijs:

wij zijn directe fabrikanten, geef klanten zo de fabrieksprijs. Tegelijkertijd, geen kwestie FOB of CIF, kunnen wij klanten helpen
vind de rendabelste wijze van vervoer, laat het maximum van de klantenwinst.


De uitvoerigste naverkoopdienst:
Om het even welke vraag is welkom

Ons Team

 

De Handelsco. van Hebeitalin, Ltd werd opgericht in 2000, is een nadruk op gabionnetwerk, het lassen netwerk, het netwerk van de staalplaat, omheining en andere productenproductie en verkoop in één van de ondernemingen, worden de fabriek gevestigd in gekend als hengshuistad van de Provincie van „serigrafie hoofd“ Anping.

 

Het bedrijf sinds zijn aanvang, hangt altijd het „van de van de Integriteitssteunpunt, innovatie en afstand“ principe aan, aanhangt people-oriented, verzamelt samen de de industrieelite, geavanceerd die beheersidee en de beheersmethode, met de werkelijkheid van elk bedrijf wordt gecombineerd, verleent de dienst in alle richtingen voor de onderneming, blijft de onderneming altijd concurrerend in de woeste de marktconcurrentie, snelle en regelmatige ontwikkeling.

 

De beste producten, de beste dienst, de beste reputatie, voor vele klanten om de kwaliteitsdienst te verlenen, Hebei die Talin Co., Ltd uitwisselt is bereid uw betrouwbaarste partner op lange termijn te worden.

 

 

 

     China HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

      

     China HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

Laat een bericht achter