• HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD
    Eric Herrmann
    De zeer prettige samenwerking, de levering is zeer geschikt, is de kwaliteit van de goederen ook zeer goed, is het bedrijf zeer achtenswaardig, en ik verheug me op toekomstige samenwerking
  • HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD
    Henri Wilson
    Ik ben zeer dankbaar aan Tallin voor het geven van me een zeer prettige het kopen ervaring. Hun dienst en goederen zijn zeer bevredigend aan me. Dit is de meest bevredigende leverancier die ik heb ontmoet, en ik ben gelukkig samen te werken.
Contactpersoon : Jane
Telefoonnummer : 17798132594 /15703188882

Helling Versterkte de Draadnetwerk van de Steenkooi/van het Hete Onderdompelingsmetaal Kooi Behoudende Muur

Plaats van herkomst Gemaakt in China
Merknaam TALIN
Modelnummer L*2*1*1, L*2*1*o.8
Min. bestelaantal 500pcs
Prijs FOB USD 10-11/PCS
Verpakking Details 20000 vierkante meters per 40 voet container

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal de zware gegalvaniseerde, hete onderdompeling galvaniseerde draad, pvc met een laag bedekte draad, G Specificaties L*2*1*1, L*2*1*0.8
Productnaam Versterkte gabion behoudende muur Toepassing Gabions, Hellingsbescherming, Kooien
Levertijd 7 dagen voor 1x40-de hoeveelheid van HK Pakket pakket door inbundles
Hoog licht

Het Netwerk van de de Kooidraad van de hellingssteen

,

het Netwerk van de de Kooidraad van de hete onderdompelingssteen

,

de behoudende muur van de metaalkooi

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Versterkte gabion behoudende muur, Nieuwe behoudende structuur

De versterkte eigenschappen van de gabion behoudende muur

1, duurzaamheid: de oppervlakte van laag koolstofstaaldraad door speciale de corrosiebehandeling van de proces dikke deklaag, duurzaam, volgens de structuur van het milieu, kan de verschillende die producten van de corrosiebehandeling, aan een verscheidenheid van milieu worden gewend en kiezen tevreden met de structurele geplande levensduurvereisten.

2, economie: de stichting, steen materiële vereisten is meer ontspannen, om drainage geen gat te hoeven te plaatsen en de filterlaag, de bouw is eenvoudig en snel, zodat de kosten van inductie laag zijn.

3, snelle bouwsnelheid: de versterkte het apparatenbouw van de gabion behoudende muur kan in droog land en water worden uitgevoerd. De methode om steen te vullen is zeer flexibel, en het algemene techniekpersoneel kan het door een korte verklaring, zonder speciale professionele bouwkrachten grondig beheersen. Niet alleen kan gemechaniseerde bouw volledig kiezen, maar ook kan halfautomatische bouw met kunstmatig, in het geval van mechanische voorwaarden kiezen, kan de manier van handlading kiezen. De bouwefficiency is hoog, vergelijkbaar geweest met het traditionele plan over één derde van de tijd te bewaren.

4, integriteit: door de kooi verspreide gebroken stenen samen zal zijn om een groter eenheidslichaam, eenheidslichaam en te vormen door stevig gecombineerde staaldraad te binden, zodat het structurele integriteit heeft.

5, doordringbaarheid: geen behoefte om drainagesysteem te doen, de versterkte vullende gegevens van de gabion behoudende muur is stevig, grootte tussen 100mm steen ~ 300mm, met goede doordringbaarheid.

6, flexibel: de flexibele structuur is tussen de stijve gegevens en losse gegevens tussen de flexibele gegevens, maakt zijn hoge flexibiliteit de structuur kan aan grote ongelijke regeling worden gebruikt en kan geen lokale erosie veronderstellen, kan de structuur aanpassen, self-healing.

7, ecologische en milieubescherming: men moet de gegevensgrootte vullen, vormen de vereisten vrij los, zijn om de berg het vernietigen steen te hoeven niet te openen, kunnen aan het gebruik van lokale nutteloze steenmiddelen worden aangepast; Ten tweede, het vullen kunnen de steenporiën in de grond worden geplaatst, die voorwaarden voor de installatiegroei verstrekken, bevorderlijk voor ecologische rehabilitatie; Zijn derde is, dempt geluid verzamelt licht, dicht bij aard.

De versterkte hoofdproductspecificaties van de gabion behoudende muur

specificaties specificaties L = lengte (m) W = breedte (m) H = hoog (m)
L*2*1*1 ►3 2 I
L*2*1*0.8 ►3 2 0,8
Nota: 6*2*1*1, lengte 6m, breedte 2m, hoogte 1m, dikte 1m versterkte netto steenkooi, verdeling van de de kooi de interne verdeling van de muursteen volgens 1m interval, lengte en breedte en de grond 5% van de hoogtefout.
Netto pas nr. De productnaam Netto pas nr. D (mm) De tolerantie Met de oppervlakte van de staaldraad
Versterkte netto steenkooi 8*10 80 -400 2. 7
Draadparameters Draadtype Met de oppervlakte van de staaldraad Rand van onstuimigheidsdraad Binddraad
De diameter van (mm) 2. 7 3.4 2. 2
Buitendiameter (mm) 3. 7 4.4 3. 2
De diametertolerantie (+) mm 0,08 0. 09 0. 07
Minimumdeklaaghoeveelheid (g/m2) 245 265 230
Nota: de treksterkte van staaldraad in de waaier van 350-550N/mm2 moeten zou zijn. De verlenging van staaldraad zonder zou het weven niet lager moeten zijn dan 1000% (de verlenging van staaldraad nadat weven niet lager zou moeten zijn dan 1000%). De diameter van staaldraad verwijst naar alvorens zich uit te rekken. De tolerantie en de verlengings de metingen van de draaddiameter zullen door het nemen van steekproeven vóór elke partij van draadvlechten worden gemaakt
Het behandelen van plastic index indicatoren De technische vereisten indicatoren Technische quirements
kleur groen De treksterkte (Mpa) >20
De dichtheid van (g-cm2) I. 35-1.4 Verlenging bij onderbreking (%) >200
Kusta hardheid 90-100 Dekkingsdikte van het plastiek (mm) 0. 5