• HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD
    Eric Herrmann
    De zeer prettige samenwerking, de levering is zeer geschikt, is de kwaliteit van de goederen ook zeer goed, is het bedrijf zeer achtenswaardig, en ik verheug me op toekomstige samenwerking
  • HEBEI TALIN TRADING CO.,LTD
    Henri Wilson
    Ik ben zeer dankbaar aan Tallin voor het geven van me een zeer prettige het kopen ervaring. Hun dienst en goederen zijn zeer bevredigend aan me. Dit is de meest bevredigende leverancier die ik heb ontmoet, en ik ben gelukkig samen te werken.
Contactpersoon : Jane
Telefoonnummer : 17798132594 /15703188882

De gegalvaniseerde Kooien van de Steen Behoudende Muur 60x80mm Manden van Rotsgabion voor Hellingsbescherming

Plaats van herkomst Gemaakt in China
Merknaam TALIN
Modelnummer 60x80mm, 70x90mm, 80x100mm, 100x120mm
Min. bestelaantal 500pcs
Prijs FOB USD 10-11/PCS
Verpakking Details 20000 vierkante meters per 40 voet container
Levertijd 5-8 dagen
Betalingscondities T/T, L/C
Levering vermogen 50000 vierkante meters per week

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal de zware gegalvaniseerde, hete onderdompeling galvaniseerde draad, pvc met een laag bedekte draad, G Opening 80*100mm, 100*120mm, 60*80mm
Productnaam Gabionmand, de Draadnetwerk van de Steenkooi, Gabion-Doos, Hexagona-Draadnetwerk Toepassing Gabions, Hellingsbescherming, Kooien
Hoog licht

De Behoudende Muurkooien van de matrassteen

,

60x80mm de kooien van de steen behoudende muur

,

de manden van rotsgabion

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Gabion 60x80mm voor hellingsbescherming


Materialen:

De Renomatrassen worden gebruikt voor rivierbank en schuren bescherming, kanaalvoeringen voor erosiecontrole, en dijkstabiliteit. Zij worden gevuld met rots bij de projectplaats om flexibele, permeabele, monolithische structuren te vormen om de snelle groei van natuurlijke vegetatie te bevorderen. Alle fysieke en mechanische eigenschappen van Rofirm Gabions & de matrassen van Matrassenco. Reno voldoen of overschrijden aan de vereisten van ASTM A975-97.
De basissectie van de Reno-matras is verdeeld en gevuld in compartimenten met stenen bij de projectplaats. Met beveiligde deksels, Reno-vormen de matrassen flexibele, permeabele, monolithische structuren.

Milieuvriendelijk
De Renomatrassen zijn milieuvriendelijke producten. Mengen van Reno-matrasstructuren in het milieu is snel en tevredenstellend. De leegten in rockfill worden progressief met slib worden gevuld, bevorderend de vegetatiegroei die aan het behoud en het behoud van het ecologische evenwicht van het omringende milieu dat essentieel is.

Flexibiliteit
Het geweven netwerksysteem heeft het onverwacht en/of gelokaliseerde vermogen van het weerstaan beklemtoont wegens grondregelingen en schuurt door afbuiging terwijl het handhaven van zijn structurele integriteit.


Doordringbaarheid
De steen vult toestaat het water om door de structuur te sijpelen terwijl het behouden van de grond, daarom wordt geen extra drainage vereist om de hydrostatische druk te verlichten.


Rendabel, Gemakkelijk te bouwen
De bouw van de Renomatras vereist geen bekwame arbeid omdat zij zeer gemakkelijk zijn te bouwen. Het standaardbouwmateriaal kan worden gebruikt. De structuren kunnen in stadia indien nodig worden gebouwd, en de manden kunnen worden vooraf gevuld en worden gelanceerd om de installatie onder water toe te laten. De plaatshulp is beschikbaar bij om het even welke Rofirm Gabions & regionaal bureau van Matrassenco.

Voordelen van Reno-matrassen:

Dit is een matras gestalte gegeven die versie van gabion hoofdzakelijk voor erosiecontrole wordt gebruikt wanneer de behoudende eigenschappen van doosgabions niet worden vereist


Hun sterkte ligt in hun dubbel verdraaid hexagonaal netwerk van staaldraad dat door randen van zwaardere draad versterkt wordt die langs de randen lopen.


De basissectie is verdeeld in compartimenten om de beweging van steen te beperken en de structuur te versterken.
Het deksel wordt geleverd als afzonderlijk paneel.


De draad zal niet zelfs wanneer gesneden ontrafelen.


De assemblage is gemakkelijk, wordt het vereisen van geen gespecialiseerde arbeid en nabijgelegen rots gebruikt voor vulling.


De vrije drainage en 30-35% leegten staan vegetatie toe om te groeien.